Αρχική σελίδα » Τμήματα-Πρόγραμμα » Τμήματα-Πρόγραμμα Οκτ2015-Ιουν2016

ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Π.Π.Δ.Ε.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

ΕΓΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΣΕΠ-ΟΚΤ 2015

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13/07/2016)


ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!

 

Η Γραμματεία θα εξυπηρετεί, από 1/4 και μέχρι νεωτέρας, κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 14:00-18:00!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΟΣΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΜΕΧΡΙ  30/6 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  (ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (Β' ΕΞΑΜΗΝΟ)

ΠΡΟΣΟΧΗ - Υπάρχει αλλαγή ώρας εξέτασης στο Μάθημα 7 του ΠΠΔΕ (Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης της Εκπαίδευσης - Υπεύθ. Καθηγητές: Γ. Παπακωνσταντίνου και Σ. Αναστασίου)

ΜΟΝΟ για τη ΤΕΤΑΡΤΗ 15/06/2016 η εξέταση θα γίνει στις 16:30-18:30 (ΑΙΘ. 440) αντί 19:00-21:00. Το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει και ΔΕΝ αλλάζει, όπως φαίνεται στο παραπάνω αρχείο.

 

Προσοχή - Από 24/5 στα μαθήματα Τρίτης  (Προσοχή αλλαγή από 30/5) Δείτε την ανακοίνωση. 

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ  (+ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Β' ΕΞΑΜΗΝΟΥ)

ΤΜΗΜΑΤΑ (διορθωμένο ισχύει από 03/03/2016) 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

(Παρακαλούμε να μην στέλνετε στο εξής ερωτήσεις ή απορίες για θέματα που έχουν απαντηθεί σύμφωνα με τα παρακάτω)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Α' ΕΞΑΜ.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Α' ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΤΜΗΜΑΤΑ (ενημερώθηκε και ισχύει από 03/11)

 

Με τη λήξη της προθεσμίας αποστολής δηλώσεων (18/9) διαπιστώθηκε ότι, κατά τις ημέρες 17 και 18/9 στάλθηκαν πολύ μεγάλο πλήθος (>100) δηλώσεων συμμετοχής. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο αρχικός σχεδιασμός να βγει εκτός πρόβλεψης και να μην μπορούμε να σας εντάξουμε όλους (είχαν προβλέψει οι αρμόδιοι περί τις 100 συμμετοχές-θέσεις το μέγιστο). Καθώς ο τελικός αριθμός ήταν πολύ μεγαλύτερος (>200 άτομα) αποφασίσθηκε από την επιτροπή του ΠΠΔΕ να γίνει κλήρωση κατάταξης και να διερευνηθεί εάν μπορούμε να σας κάνουμε δεκτούς όλους και με ποιον τρόπο. Να σημειωθεί εδώ ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν κενές μεγάλες αίθουσες στο κτίριο της Φιλοσοφικής τις ώρες που λειτουργεί το ΠΠΔΕ, το ωράριο των διδασκόντων είναι ήδη βεβαρυμένο από τις υποχρεώσεις τους προς το Πανεπιστήμιο και πρέπει πρώτα να επιλυθούν οι οργανωτικές λεπτομέρειες που προκύπτουν από το μεγάλο αριθμό συμμετοχών στο ΠΠΔΕ και τις υποχρεώσεις των διδασκόντων.

Η κλήρωση κατάταξης έγινε στις 5/10 και εκεί ανακοινώθηκαν και οι τελικές αποφάσεις της επιτροπής του ΠΠΔΕ. Σύμφωνα με τις αποφάσεις της επιτροπής:

α) Κάνουμε δεκτές όλες τις αιτήσεις συμμετοχής (... δηλαδή δεν αποκλείουμε κάποιον!)

β) Καθώς ΔΕΝ είναι δυνατόν να ξεκινήσουν όλοι μάθημα τον Οκτώβριο (παρά τις προσπάθειες των αρμοδίων), θα δημιουργηθούν τμήματα Οκτωβρίου για μέγιστο αριθμό 105 ατόμων και οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν το ΠΠΔΕ στις αρχές του 2016 (πιθανότατα Ιανουάριο ή Φλεβάρη 2016).

Τα τμήματα Οκτωβρίου θα τελειώσουν τα μαθήματα Ιούνιο (όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο), ενώ όσοι θα ξεκινήσουν το ΠΠΔΕ αρχές του 2016 θα ολοκληρώσουν το Α' εξάμηνο τον Ιούνιο και θα ξεκινήσουν το Β' εξάμηνο τον Σεπτέμβριο για να ολοκληρώσουν το ΠΠΔΕ αρχές του 2017.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης κατάταξης: Κατάταξη

γ) Οσοι είχαν κάνει αίτηση συμμετοχής από το περσινό έτος, αλλά δεν ολοκλήρωσαν το ΠΠΔΕ, για οποιοδήποτε λόγο, έχουν δικαίωμα να ξεκινήσουν φέτος το ΠΠΔΕ και εξαιρούνται της κλήρωσης.

Τα ονόματα των περσινών συμμετοχών που εξαιρούνται της κλήρωσης.

δ) Λόγω της καθυστέρησης που φέρνει η διαδικασία έως τις εγγραφές, αποφασίσθηκε τα μαθήματα για τα τμήματα Οκτωβρίου να ξεκινήσουν στις 20/10/2015.

ε) Τα δίδακτρα θα καταβληθούν σε δύο δόσεις: 400Ε με την εγγραφή και τα υπόλοιπα 300Ε πριν τις εξετάσεις του Α' εξαμήνου. 

Τον Οκτώβριο θα γίνουν εγγραφές μόνο για όσους ξεκινήσουν μαθήματα τον Οκτώβριο.

Οσοι ξεκινήσουν το ΠΠΔΕ στις αρχές 2016 θα κληθούν να κάνουν εγγραφή πιθανότατα τον Δεκέμβριο.

στ) Τυχόν άλλα σοβαρής φύσεως θέματα, που θα υποβληθούν από εσάς προς την επιτροπή, να ληφθεί τελική απόφαση έως 15/10

Από την εξέταση των αιτημάτων οι έως σήμερα αποφάσεις είναι:

1) Δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν πάνω από 2 δόσεις (όπως ορίσθηκαν παραπάνω). Εάν κάποιος από τους αιτούντες έχει κάποιο έκτακτο οικονομικό πρόβλημα, μπορούν να ξεκινήσουν το ΠΠΔΕ από αρχές 2016 στέλνοντας email ενημέρωσης στην γραμματέα έως 15/10.

2) Δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί άδεια σε οποιονδήποτε για να κάνει περισσότερες απουσίες (για όποιο λόγο) από το καθορισμένο. Τυχόν απουσίες πάνω από το κανονικό, σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να πάρει μέρος στις εξετάσεις και επαναλαμβάνει το μάθημα που έχασε την επόμενη χρονιά! Γίνεται σύσταση να ενημερώσουν τη γραμματέα και να μπουν στα τμήματα του 2016.

3) Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αναστολή της συμμετοχής για την επόμενη χρονιά. Οσοι επιθυμούν να αρχίσουν μαθήματα στο ΠΠΔΕ από την επόμενη χρονιά (Φθινόπωρο 2016) πρέπει να ενημερώσουν τη γραμματέα με email άμεσα και να έρθουν έως 30/11 στην Γραμματεία για να υποβάλλουν εντύπως αίτημα αναστολής φοίτησης.


Στην κορυφή