Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

14.03.2019

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2019

(04/03/2019)  -- ΑΝΑΡΤΗΣΗ - Οδηγός Σπουδών - Αίτηση - Δείτε ΕΔΩ!

(13/03/2019) - Λίγες ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας σας ενημερώνουμε ότι οι νέες αιτήσεις είναι ήδη πολλαπλάσιες των 20 θέσεων και θα γίνει δημόσια κλήρωση για τη κάλυψή τους, σύμφωνα και με τη προκήρυξη. Καθώς διαπιστώθηκε ότι πολλοί υποψήφιοι δεν έχουν διαβάσει τα αρχεία της προκήρυξης παρακαλούνται να τα διαβάσουν, καθώς περιγράφουν σαφώς τη διαδικασία έως την έναρξη των μαθημάτων.

Εν συντομία η διαδικασία: Θα γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η ανάρτηση των ονομάτων, που λόγω του πλήθους αιτήσεων θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως Δευτέρα 18/03 το μεσημέρι και θα ανακοινωθεί μαζί ο χρόνος διεξαγωγής της κλήρωσης. Τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν στις 19/03 και θα ανακοινωθεί νέα ημέρα έναρξης μαθημάτων.

Τέλος, τονίζουμε το σημείο της προκήρυξης που αναφέρει ότι όσοι συμμετάσχουν στα μαθήματα πρέπει να τα ολοκληρώσουν σε αυτό το εξάμηνο που διαρκεί. ΔΕΝ υπάρχει μερική φοίτηση, αναστολή ή δυνατότητα συνέχισης σε μελλοντικό χρόνο, δηλ. αν κάποιος δεν καταφέρει να ολοκληρώσει διαγράφεται.

Η ενημέρωση γίνεται ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα αυτή και πρέπει να την ελέγχετε καθημερινά για νεότερα. Οσοι ζήτησαν τηλεφωνικά ατομική ενημέρωση (για όποιο λόγο επικαλέστηκαν) αυτό δεν είναι εφικτό για πρακτικούς λόγους και ειδικώς για λόγους διαφάνειας.

(14/03/2019) - Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΛΗΞΕ.