Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

01.11.2017

ΕΝΑΡΞΗ Π.Π.Δ.Ε. 2017-2018

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Π.Π.Δ.Ε. 2017-2018 ΣΤΙΣ 24/10.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Οποιο αίτημα θέλετε (όπως π.χ. βεβαίωση ότι παρακολουθείτε το ΠΠΔΕ για την εργασία σας) ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ να στέλνετε email. Το έχουμε τονίσει από τον Σεπτέμβριο πολλές φορές, βλέπουμε τα μηνύματά σας και ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος να αιτηθείτε κάτι!! 

Επομένως όσοι θέλουν βεβαίωση παρακολούθησης να στείλουν email με το όνομά τους και ως θέμα γράψτε «Βεβαίωση φοίτησης». Μόλις είναι έτοιμη η βεβαίωση θα λάβετε ειδοποίηση να περάσετε να την πάρετε.

Επείγον-Οι σπουδαστές του ΠΠΔΕ πρέπει να εκλέξουν εκπρόσωπο-συντονιστή σε κάθε τμήμα και να γνωστοποιηθούν αυτοί στην Γραμματεία μέχρι τη Πέμπτη 2/11.

ΔΕΝ γίνονται δεκτές από σήμερα 31/10 άλλες αλλαγές τμημάτων.

 

 ΠΡΟΣΟΧΗ -- Αφορά ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ των νοσηλευτών

Καλούνται οι νοσηλευτές, ΕΚΤΟΣ από τους: Κοσμά, Μπετρσελή, Παναγιωτίδη, Πιτσιάβα και Κολοφωτιά (οι οποίοι έχουν εκκρεμότητες), να έρθουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις:

20 και 23 Οκτωβρίου (ώρες 12μμ-3μμ)

να παραλάβουν προσωπικά (φυσική παρουσία) τις βεβαιώσεις ολοκλήρωσης (αναλυτική βαθμολογία) στο κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής 5ος Όροφος (Αιθ.546).

Η ορκωμοσία-απονομή του πιστοποιητικού θα γίνει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Η βεβαίωση μπορεί να δοθεί σε άλλο άτομο ΜΟΝΟ εάν, αυτός που θα το παραλάβει, έχει ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ από τον ενδιαφερόμενο.

Οι νοσηλευτές να ελέγχουν και το χώρο στο eclass!