Αρχική σελίδα » Πληροφορίες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

Το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής (Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής), σε συνεργασία με τα Τμήματα Φιλολογίας και Ιστορίας-Αρχαιολογίας της ίδιας Σχολής, θα υλοποίησε κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 και μέχρι καλοκαίρι του 2018 το Πρόγραμμα:

΄΄Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας΄΄ (Π.Π.Δ.Ε), ετήσιας διάρκειας.

Το Φεβρουάριο του 2019, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία μετά τις αλλαγές του καλοκαιριού 2018, έλαβε έγκριση υλοποίησης προγράμματος Π.Π.Δ.Ε., τουλάχιστον εξαμηνιαίας διάρκειας, με ισχύ μόνο για το έτος 2019.

Αίτηση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα μπορούν να καταθέσουν ΜΟΝΟ πτυχιούχοι Τμημάτων ΑΕΙ και ΑΤΕΙ που έχουν τη δυνατότητα να διδάξουν αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο Αναλυτικό Πρόγραμμα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενική, Τεχνική και Επαγγελματική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ακριβείς πληροφορίες για τη λειτουργία του Προγράμματος, καθώς και οδηγίες για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής τους στα παρακάτω αρχεία:

  • Πληροφορίες 
  • Οδηγός Σπουδών
  • Αίτηση

(Σημείωση 14/03/2019 - ΕΛΗΞΕ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ. Τα παραπάνω αρχεία αποτελούν τη ΝΕΑ-2019 προκήρυξη. Παρακαλούμε να ελέγχετε την ΑΡΧΙΚΗ ιστοσελίδα μας καθημερινά).

Δείτε στοιχεία επικοινωνίας με Γραμματεία του Π.Π.Δ.Ε..

Να αποθηκεύσετε ΟΛΑ τα αρχεία στον Η/Υ σας, κάνοντας δεξί κλικ στους παραπάνω συνδέσμους και επιλέξτε "Αποθήκευση δεσμού/συνδέσμου/αρχείου ως..." ή "Save Link/File as...", ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε).