Αρχική σελίδα » Πληροφορίες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

Το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής (Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής), σε συνεργασία με τα Τμήματα Φιλολογίας και Ιστορίας-Αρχαιολογίας της ίδιας Σχολής, θα υλοποιήσει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 και εφεξής το Πρόγραμμα:

΄΄Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας΄΄ (Π.Π.Δ.Ε), ετήσιας διάρκειας.

Αίτηση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα μπορούν να καταθέσουν πτυχιούχοι Τμημάτων των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ που έχουν τη δυνατότητα μελλοντικά να διδάξουν αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο Αναλυτικό Πρόγραμμα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενική, Τεχνική και Επαγγελματική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση), καθώς και όσοι εργάζονται ή προτίθενται να εργασθούν σε θεσμούς που συνδέονται με τη Δευτεροβάθμια και Μεταλυκειακή Εκπαίδευση.

Το Πρόγραμμα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν και ήδη υπηρετούντες εκπαιδευτικοί της Μέσης Εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να ανανεώσουν, επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους στα αντικείμενα που αφορούν την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ακριβείς πληροφορίες για τη λειτουργία του Προγράμματος, καθώς και οδηγίες για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής τους στα παρακάτω αρχεία:

  • Αναλυτικές Πληροφορίες 
  • Οδηγός Σπουδών
  • Αίτηση

(Σημείωση 13/7 - Λόγω αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο στα μέσα Ιουνίου 2018, το αν θα βγει ΝΕΑ προκήρυξη θα καθορισθεί με νεότερη ανακοίνωση ΜΟΛΙΣ αποσαφηνιστούν διαδικαστικά θεσμικά θέματα που απαιτούνται. Παρακαλούμε να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας έως τον Σεπτέμβριο).

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Δείτε στοιχεία επικοινωνίας με Γραμματεία του Π.Π.Δ.Ε..

Να αποθηκεύσετε ΟΛΑ τα αρχεία στον Η/Υ σας, κάνοντας δεξί κλικ στους παραπάνω συνδέσμους και επιλέξτε "Αποθήκευση δεσμού/συνδέσμου/αρχείου ως..." ή "Save Link/File as...", ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε).